Bota

Frankofonia

Aktiviteti zhvillohet nën Patronazhin e Lartë të Organizatës Ndërkombëtare të Frankofonisë, me organizim te Federates Shqiptare te Shahut dhe AIDEF “ Shoqata Nderkombetare e shahut frankofon”, ne datat 26 Gusht deri ne 1 Shtator.