Guinness World Record

Behuni pjese e Rekordit Guiness !!!

Shahistët e rinj shqiptar dhe nxënësit e shkollave të të gjitha qyteteve, pjesmarrës në projektin e shahut në shkolla” Për më shumë njerëz inteligjentë”, që po implementohet në vitet e fundit , nëpërmjet bashkëpunimit të FSHSH & MASR dhe FIDE &ECU,
kanë tashmë një mundësi reale për të demostruar dhe përjetësuar njohuritë e lojës së shahut, nëpërmjët pjesmarrjes në këtë Turne Botëror On-line! Per tu regjistruar ndiqni hapat e manualit Menyra Regjistrimit

About The Author

Related Posts