Olimpiada Boterore

Ne perfundim te Olimpiades Boterore te Shahut,
FSHSH falenderon shahistet e ekipeve perfaqesuese dhe trajneret e tyre, per angazhimin personal vleresimin e garave, si dhe kontributin e tyre ne ecurine e ekipeve perfaqesuese dhe zhvillimin e shahut Shqiptar.

Shqiperia ne Olimpiaden e Shahut, per meshkuj u klasifikua ne vendin e 53 ne Bote mes 185 skuadrave garuese me 13 pike,
Per femra, vendi i 87 ne 151 ekipe garuese.

Ekipi Meshkuj:
Fatos Muco – Trajner
Erald Dervishi
Dritan Mehmeti
Llambi Pasko
Franc Ashiku
Ilir Seitaj.

Femra :
Aldo Zadrima – Trajner 
Eglantina Shabanaj 
Alda Shabanaj
Rozana Gjergji
Bruna Tuzi – Fitoi Titullin WFM ne olimpiade, ( Mjeshtre Fide per femra ) 
Suzana Kerciku

 

Rezultatet : http://chess-results.com/tnr368909.aspx?lan=1

 

About The Author

Related Posts